Kontingentstøtte

Ønsker du at gå til foreningsidræt, men har du ikke mulighed for at betale? Eller vil du gerne have, at dine børn skal i gang med en fritidsaktivitet? 

Der er nogle forskellige muligheder for at søge støtte til kontingent. Støtten er en midlertidig hjælp til at komme i gang. Herefter er det meningen, at du selv skal lægge penge til side hver måned og betale for aktiviteten.

Der er som udgangspunkt 3 puljer, der kan søges:

  1. Fritidspuljen
    Kan søges af forældre på integrationsydelse. Fritidspuljen giver støtte til flygtningebørn under 18 år. Hvis du har brug for hjælp til at søge, så kontakt Mogens Sørensen (mogs@thisted.dk)
  2. Forebyggelsespuljen
    Kan søges af ansatte i Thisted Kommune. Forebyggelsespuljen er til børn under 18 år, hvis forældre ikke har mulighed for at betale. I denne pulje kan der også søges tilskud til tøj, sko og udstyr.
  3. Puljen Foreningsliv for alle. Alle foreninger, der medlem af DGI, kan søge puljen. I kan læse mere om puljen her: Sådan søger I om midler fra puljen Foreningsliv for alle - Projekter med DGI

Yderligere spørgsmål

Hvis du har spørgsmål til de tre puljer er du meget velkommen til at kontakte fritid@thisted.dk eller 99172456.

Tilskud fra DGI

Tilskud til briller

DGI har indgået et samarbejde med Profil Optik omkring briller til børn, der dyrker idræt. I kan læse mere om dette her: Gratis sportsbriller til børn (dgi.dk)