FRITIDSSEKTIONEN.

KONTAKT OS HER
FRITIDSPORTALEN
GREJBANK
Invitation Motionsambassadør 2016
Motionsambassadørkorps på arbejdspladserne
Formål: at gøre arbejdsstyrken i Thisted Kommune sundere og mere idræts- og motionsaktive.
 
Om projektet: I regi af sundhedssektionen tilbydes sundhedskonsulenter til virksomheder, som yder arbejdspladser sparring til, hvad man på den enkelte arbejdsplads kan gøre for at støtte de ansatte i at være mere idræts- og motionsaktive.
 
Herudover vil vi arbejde for, at der på hver arbejdsplads findes en tovholder (ambassadør), som indgår i et korps af sundheds- og idrætsambassadører på arbejdspladser i Thisted Kommune, som i fællesskab arbejder for en ”Sund og idrætsaktiv arbejdsstyrke”.

Tovholderne modtager tilbud om at deltage på et kursus, "Motionsambassadør", samt efterfølgende netværksmøder for alle uddannede motionsambassadører.

Se liste over uddannede motionsambassadører her: /Uddannede-motionsambassad%c3%b8rer

Se indbydelsen her: https://www.paperturn.com/da/flipbook/id/thisted-fritid/invitation-motionsambassador-2016?pid=NjM6351

Projektets aktiviteter kører i følgende "loop":

Rekruttering til næste forløb -> Afvikling af modul 1 - > Afvikling af modul 2 - > Opfølgning og personlig kontakt til hver enkelt motionsambassadør inkl netværksmøder for uddannelse motionsambassadører -og igen forfra med rekruttering af nye motionsambassadører etc etc.

Der afvikles ca 4 uddannelsesforløb pr år og 1 netværkssamling for alle motionsambassadører pr år i projektårerne 2014-2016.

Tilmelding til næste forløb foregår her på siden under arrangementer: /ARRANGEMENTER

Styregruppe for projekt 7
Kenneth Saugstrup Christensen
Louise Kjærsgaard Bertelsen
Anne Fink
 
For mere info kontakt
Projektleder Kenneth Saugstrup Christensen - ksc@thisted.dk
VÆRKTØJSKASSE
 
ARRANGEMENTER
Fritidssektionen | Thisted Kommune | Asylgade30, Thisted | 7700 Thisted | Telefon 99 17 41 54